Kolme viittä vaille valmista tarjoilijatyttöä, kuusi viikkoa ja Los Gigantes, Teneriffa. Saa nähdä miten käy.

20150407

Holahola!


 
Wow, perillä ollaan! Saavuin siis eilen iltapäivästä paikallista aikaa tänne hotellille Tamaimo Tropicaliin, missä tuun työskentelemään. 18 tunnin reissaamisen ja huonojen nukkumisyritysten jälkeen olo oli lievästi ilmaistuna väsynyt. 
Sain oman huoneen hotellin ylimmästä kerroksesta, missä ilmeisesti kaikki täällä asuvat työntekijät asustelee. Tää on perushyvä huone ja koska tää on asuntohotelli, löytyy huoneesta mikrot, hellat, jääkaapit ynnä muut elämää helpottavat asiat. Ainoo huono vitsi tässä oikeestaan on se, ettei oo wifiä. Tänään sain hankittua puhelimeen internetin paikallisella sim-kortilla, ja huomenna koitan keksiä läppäriin netin. On sit vähän kivempi kirjotella kuin tällä puhelimella.
Nyt toisena päivänä täällä, oon edelleenkin ihan pää pyörällä siitä, että oon oikeesti Teneriffalla. Ihan tajutonta lähtee pyörimään tonne palmujen välii shortsit jalassa kun vasta toissapäivänä oli Jyväskylässä toppatakki päällä itkemässä. Ja seittemän viikkoo vielä edessä! 
Nauroin eilen itelleni koko ajan ku olin iha lost in the hotel. Jouduin aina pyytää jotain turistia neuvomaan mut respaan. Nyt kyllä pikku hiljaa alkaa ymmärtää miten tää valtava uima-altaita täynnä oleva hotellikeidas toimii. Onneks ihmiset täällä on nii mukavia ja rentoja, et ne jaksaa jeesata ja esitellä mulle paikkoja. 
Tutustuin eilen muutamaan nuoreen, jotka on kans töissä täällä ja ne kutsu mut niitten kaa illan showiin viereiselle hotellille. Harmi ku en tajunnu ottaa kuvia sieltä, koska se oli jotain sellasta mitä en oo koskaa ennen nähny. Rakastan tätä kulttuuria, kun nää ihmiset on nii eläväisiä :D Eiköhä noita kuiteskin tuu vielä vastaan! 
Tänään käytiin sit toisessa kaupungissa hakee poliisiasemalta jotain papereita, et pääsen tekee töitä, ja huomenna aamulla uus reissu sinne. En oikee ite ihan ymmärrä näitä paperijuttuja, mut aattelin luottaa että nää muut ymmärtää. Varsinki kun osa puhuu sen verran heikompaa englantia tai sit ei vaa puhu, on välillä vähä haastavaa tietää missä mennää. On kumminki semmone olo et musta pietää huolta 👍 
Kävin tänään iltapäivällä kävelemässä meren rannalla pari tuntia ja kuvaamassa. Ihan tajutonta, emmä ny oikeesti voi olla missää Teneriffalla! Mustaa hiekkaa, kalliota, aaltoja ja palmuja. Täytyy sit laittaa kuvia, kunhan saan sen läppärin peleille. 
Kaikki on nii uutta ja erilaista, et mun pää on iha rullalla, mut täytyy kyllä sanoo et on mahtavaa olla täällä (ainakin vielä). Vaik eilen aattelin vielä et oon kyllä iha hullu ku lähin tänne itekseni, mut tein kyllä oikeen päätöksen. Mä pärjään hyvin!   Ja vielä paremmin kun mun kotikoirat tulee tänne mun kaa, että teitä ootellessa sitte vaa nii.. 
Nyt ottaa lepiä, koska huomenna on aikanen herätys ja uus päivä mun seikkailua. Saa nähä millon pääsen töitä tekemään.

Terkkui auringosta! 
Silva

2 kommenttia :