Kolme viittä vaille valmista tarjoilijatyttöä, kuusi viikkoa ja Los Gigantes, Teneriffa. Saa nähdä miten käy.

20150416

Millon pääsee kotiin, voisko tää jo loppua?

Miten tämän nyt sanoisi. Paleltaa, surettaa ja hajottaa. Nyt ollaan kaikki täällä paitsi matkatavarat. Hilpan ja Oonan matka tänne ei mennyt ihan nappiin.. Jyväskylässä narkkari yritti tappaa(piupiu), Helsingissä tytöt jäi tulliin, passit jäi Berliinin terminaaliin ja Teneriffalla matkatavarat ei koskaan tulleet ja sen takia tytöt myöhästy bussista. Taksin hintaa ei ees haluta kertoo (onneks koulu maksaa Mynttisen piikkii). Tytöt on ollu kaks päivää samat vaatteet päällä ja suihkusta ei tuu vettä, pistorasioista ei tuu sähköä. Täällä vaa sataa ja myrskyää, paleltaa enemmän kuin kamelia jäätiköllä. 
Ollaa meinattu jäädä auton alle sata kertaa, mut on vaa hipassu varpaita. Onneks hipasusta ei pidetä. Meijä hotelli on viidakko ollaa eksytty sinne tuntikausiks ja huoneissa torakoitten sukukokous. Töitä ei oikee oo nii ollaa vaa syöty jäätelöö. Varmaa sen takia vähä mahassa kiertää. Tää on iha uskomatonta. 
Saa nähä mite selvitää, kyllä vähemmästäki koti-ikävä iskee.APRILLIA, APRILLIA!
Matkat meni hyvin, paitsi se narkkari oli totta(piupiu). Ekat fiilikset vähä sekavia, mut ihanaa olla täällä vihdoin. Ei usko oikeen vielä että ollaan täällä oikeesti vielä kuus viikkoo. Huomenna alkaa työt ja univormut on jo valmiina. 
Tänään käytiin ottamassa kuumotusta nahkaan Playa de Arenan rannalla, mikä on aika paljon isompi ku tuo pikkune meijä lähellä. Kantapaikka on jo löytyny ja käytiin auringonlaskuakin kattomassa. Oona ja Hilppa on samaa mieltä siitä, et ihmiset on ihania täällä ja me viihdytään. Hilppa on jo huomenna menos takas rantsuu kera kookosöljyn, vaikka ollaan ihan burnattuja. Asiat etenee ja elämä maistuu makeelta, kuulemiin!

Terkuin Teneltä, 
Puuma, Hulda ja Silakka


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti