Kolme viittä vaille valmista tarjoilijatyttöä, kuusi viikkoa ja Los Gigantes, Teneriffa. Saa nähdä miten käy.

20150408

Tääl mä ooon


Terveterve! Kolmas päivä kohteessa alko aikasella herätyksellä 6.30 kuu taivaalla. Olin vähän surprised ku oli nii pimeetä aamulla. Ja kylymä. Siitä lähettiin sitten hotel managerin kaa Los Cristianosiin, missä mentiin kaheksaks jonottamaan poliisiaseman pihaan vuoronumeroa, että saatais mulle espanjalainen identiteettinumero. Vihdoin alan olee kohtuun kartalla siitä mitä täällä tapahtuu! Täällä Teneriffalla kun ei  kauheesti vissii hoideta asioita internetissä. Vuoronumeroita jaetaan päivässä 84, mistä voi kuvitella miten paljon tänne tulee ihmisiä töihin jos ne kaikki käytetään joka päivä. 
Meijän numero oli 62 eli jouduttiin oottamaan 4 tuntia. Käytettiin aika kumminki fiksusti ja mentiin pyörimään rantaboulevardeille. Los Cristianos on aika paljon isompi kaupunki ku tää meijän  Puerto de la Santiago ja siellä oli paljon enemmän kaikenlaista häppeninkiä ja nähtävää. Käytiin myös yhessä ostoskeskuksessa vähän shoppailemassa. Meinas parin tunnin jälkeen tulla vähän turhan hikinen olo koska oltiin aamulla lähetty farkut ja neuleet päällä. 
Kun vihdoin saatiin asiat hoidettua ja päästiin takas hotskulle (kaks ylintä kuvaa), olin aika pitkälti puutunu ja nälkäne. Safkailun ja lepäilyn jälkee kävin taas rannassa seikkailemassa. Rakastan tätä lämpöö.
Äsken sain kuulla et pääsen huomenna alottaa työt! Wihii! Vaikka kyllähän tää lomailukin maistuu, on iha kiva päästä tekee jotain kunnolla. Tossa onkin kuva musta työasussa, näytän etelän pingviiniltä.  Noi pukee Oonaa ja Hilppaaki iha varmasti yhtä hyvin.
Vähän jänskättää millasta on olla töissä täällä! Huomennahan sen sit näkee. Tällästä tänää, saa nähä mitä huominen tuo tullessaan.

Silva

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti