Kolme viittä vaille valmista tarjoilijatyttöä, kuusi viikkoa ja Los Gigantes, Teneriffa. Saa nähdä miten käy.

20150410

Take some coffee, si?

Hola! 
No nyt ollaan vihdoin päästy työnmakuun. Pakko sanoo, että ehkä hauskin eka työpäivä, mitä on ollu. Niin paljon uusia ilosia ihmisiä ja uusia tapoja tehä töitä. Nää espanjalaiset on huikeita ku ne huutelee toisilleen vitsiä koko ajan ja yks kaveri hokee mulle "relax, relax, take some coffee, si?". Iha erilaista ku Suomessa, must say.
Teen nyt tän viikon loppuun joka päivä töitä 12-16 ja sit illalla 20-24, mikä on kiva nii saa nukkua, mut kerkee silti tehä päivällä juttuja. 
Lounasvuorossa 12-16 Ernesto ohjas mut paikan tavoille ja näytti miten hommat hoidetaa. Kommunikointi onnistuu kaikkien työkavereitten kaa, vaikka ne puhuukin kaikki enemmä ja vähemmä englantia, jotkut ei juuri ollenkaan. Tuntuu välillä melkeen, et hyvästä enkuntaidosta on täällä enemmän haittaa ku hyötyä :D 
Homma itessään on aika helppoo, rommikolaa, viskikolaa ja brändikolaa, kaljaa, vino blanco ja limpparia. Pina coladat sun muut love on the beachit tulee koneesta. Ainoo jännitystä aiheuttava asia oikeestaan on espanjankielinen kassakone, mitä oon kuitenkin oppinu käyttämään jo aika hyvin. Ei sitä kyllä paljoo tarviikkaan, suurin osa asiakkaista on all inclusive porukkaa. Niiltä vaa tilaus, viinat mukiin ja mixerit päälle, thats it. 
Illalla menin sit hotellin diskobaariin meijän työpaikkaohjaaja Jorgen kanssa. Siellä oli jo vähän tekemisen meininkiä; enemmän hommaa ja musiikkia. Aluks Jorge kerto mulle miten homma toimii ja sit blokkasin ja tiskasin vähän aikaa ennen kun rupesin palvelemaa asiakkaita. Oli kyllä kiva päivä. 
Tänää olin jo sen 4h töissä ja nyt sängyllä lepäilen ja toivon et aurinko tulis pilven takaa ennen ku meen takas töihi. Oisin halunnu rannalle. Ostin aamulla kaupasta tuoreita mansikoita ja nutellaa vitsi että höllii. Yks kokki sano mulle, et mun nimi tarkottaa viheltää espanjaks. Nyt kun katoin, nii ei ihan. Mut onneks niillä on varmaan kivaa kun ne alkaa viheltää ku tuun keittiöön.
Eipä sen kummempia varmaa, elossa ollaan!
Silakka

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti