Kolme viittä vaille valmista tarjoilijatyttöä, kuusi viikkoa ja Los Gigantes, Teneriffa. Saa nähdä miten käy.

20150428

Tengo mucho calor


Hojohojo! Aletaa kaikki olla aika sopeutuneita tänne. Työt sujuu ja tauot vuorojen väleissä kuluu rannalla ja kahviloissa istuskellen. Vähän ollaan ihmetelty espanjalaisten organisointikykyä, kun välillä töissä saattaa olla pelkästään salin puolella kaheksan ihmistä suunnilleen seisoskelemassa ja pyörittelemässä peukkuja ja välillä taas yks tai kaks ihmistä juoksemassa salia ympäri. Meijänkin vuorot on vähän mielenkiintosia ainaki mun osalta, ens viikon perjantaihin mennessä mun pitäis lähettää mun baaritopin arvionnit suomeen ja tähän mennessä oon ollu sen puoltoista viikkoo baarissa.. Noooo kyllä sitä kerkee ja kyllähä mä nuo hommat osaankI jo. Hilpan vapaat menee vähän rullalla, se oli perjantain ja lauantain vapaalla, sunnuntaina töissä ja maanantain ja tän päivän taas vapaalla. Tuntuu että vuorojen tekijä ei ihan kauheesti kato, mitä ja millä logiikalla ne laitetaan.
Mascan vaellusreissu oli upee ja nautin muchomucho. Kerron siitä sit joskus kun saan kameralta kuvat, ei tässä puhelimessa oo ku pari ja ne ei oo kauheen laadukkaita. Tulee vaa paha mieli. Jalat oli sen reissun jälkee kipeet muutaman päivän mut oli kyllä sen arvosta! Sain pari uutta tuttavaaki siltä reissulta. Yhen kans lähen huomenna varmaan kattoo delfiinejä ja valaita ku senon sellasessa veneessä töissä, mikä tekee niitä reissuja! 
Eilinen maanantai oli aika "miellyttävä" päivä. Ei menny sit iha nappii. Päivän saldo kolme sairaalakeissiä, kaks suomen puolelta ja yks täältä meijän töistä kun pomo lähti itkien päätään pidellen sairaalaan. Onneks oli kuitenkin vaan migreeni. Noo päivä vaan paranee kun meen illalla takasin töihin niin mulle kerrotaan(tai oikeestaan viitotaan) et keittiön iso tiskikone on rikki ja kaikki astiat tiskataan käsin! Jahuuu no oli ainakin tekemistä. Tänä aamunakin sama meno jatku ja puolen päivän maissa tuli korjaajat vihdoin paikalle. Perus espanjan työtahti(aika hyvä) istuskeli sit siinä koneen vieressä ja suunnillee joi kahvia ja rupatteli. Onhan se tiskaaminenki iha kivaa. 
Oona ja hilppa on käyny jo testaamassa paikallisen baarielämän. Ne oli toisten suomalaistyttöjen kanssa tanssimassa salsaa playa de arenalla ja tässä meijän lähibaarissa! Mä en päässy mukaa ku olin työorja. 
Tän viikon lopussa tuleeki jo vähän tekemisen meininkiä, hotelli on melkee täyteen varattu. Vappu. Espanjassa se on vissiin kans aika iso juhla ja monella on pitkä viikonloppu, millon kerkee vähän lomailla. 
Espanjassa vodka(tai joillekkin mielummin gin) hoitaa kaiken. Jos pitää kiillotta jotain tai puhdistaa, nii rättii vaa kunno loraus viinaa nii joha tulee puhasta! Sormee jos sattuu haaveri nii viinapullo kätee ja, vastoin suomalaisia tapoja, haavaan eikä kurkkuun. Mitä sitä ny turhaa mitään desinfiointiaineita ostamaan kun on viinaa hyllyt pullollaan. Eilen illallaki oonan kaa hinkattiin viinilistat puhtaaks ginillä. 
Ei varmaa sen kummempia, perus elämää lämmössä selällää. Tehtii jorgen kaa oikeeta sangriaa, oli aika nannaa, tujua mutta suosittelemme. Voitais laittaa ohje, mutta kun täällä ei viinoja koskevia mittayksiköitä tunneta, niin se ois aika sekava. Ehkä toiste.

Joojoo palaillaan astiaaan

Silberto ja hilbertto

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti