Kolme viittä vaille valmista tarjoilijatyttöä, kuusi viikkoa ja Los Gigantes, Teneriffa. Saa nähdä miten käy.

20150428

KUKA VARASTI MEIJÄN PYYKIT

Aateltiin hilpan kanssa olla reippaita ja pestä vähän pyykkiä: alusvaatteita ja työpaitoja. Laitettiin yleinen pesukone tulille, oikeen huuhteluaineet ja kaikki, ja mentii aulaa kirjottelee blogii. Käytii myös lounaalla ja hilppa muisti et hei meiän pyykit käyäänpä hakee. Käyään vaa joo jos ne ois siellä. 


Tyhjä pesukone siellä meitä ootteli kivasti. Kun mentii pesee koneen eessä oli pussissa jonku puhtaita pyykkejä ja koneessa jotain mopin pesuosia. Laitettii pesuosat kuivuu ennen ku laitettii omat sinne. Pussi puhtaita pyykkejä, jotka ei ollu meijän, oli edellee koneen eessä, jote aateltii et joku on vahigossa ottanu meiän pyykit (vaikka meillä oli ainaki kaks kertaa enemmä). Hetken ihmettelyn ja kiroomisen jälkee päätettii viiä se yksinäinen tuntematon pyykkipussi respaan, että omistaja tajuais tulla vaihtaa pyykkipussit. 
Mä lähin sit salille ja hilppa rannalle. Kun tulin takas jumpalta, kysyin respasta onko mitää kuulunu. Noh, tuntemattoman pyykkipussin omistaja oli käyny hakee omansa pois, mutta meiän pussi ei ollukkaa sillä. Respan kaveri ehotti sit mulle et menisin vielä kattoo sieltä pyykkihuoneesta oisko meiän pyykit siellä. Roudasin sit salikamoja, kauppaostoksii ja kaheksa litran vesitonkkaa toisee päähä hotellia ja päästyäni pyykkihuoneesee en edelleenkää nähny meiä pyykkejä. Hetken etittyäni kurkkasin ohimennen kuivaajan sisälle ja tadaaaa


Siellähä meiän pyykit oli nätissä läjässä. Aikamoinen mysteeri on tässä käsillä, mut veikkaan et joku siivooja on tehny meille pikku kepposen tai jonku muun avustusyrityksen. 
Suurkiitokset pyykkirosvolle, nyt on pyykit kuivumassa. Toivotaa et työpaidat vielä siliää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti